ONZE HELPDESK

Help! Ik kan de K3 spelletjes niet spelen:(

Geen nood! De spelletjes die op onze website te vinden zijn, zijn gemaakt in HTML5 en zouden op alle telefoons, tablets en computers moeten werken. Is dit niet het geval bij jou? Dan is er iets mis! Een makkelijke manier om dit op te lossen is door de cache van de browser waarin je speelt leeg te maken. Weet je zelf niet hoe dit moet? Vraag het even aan jouw ouders of bekijk een instructie filmpje op YouTube.com

Ik zit helemaal vast in een spel.

Als je er zelf niet meer uitkomt, en niemand kan je verder helpen, dan kun je ons een berichtje sturen hoe je een bepaald spel moet spelen. Ook kun je eerst even onder het spelletje kijken want daar staat een uitleg en een stukje info over de spellen.

Ik heb nieuwe k3 spelletjes gevonden of zelf gemaakt.

Leuk, als ze nog niet op onze website staan of je hebt er zelf een gemaakt, laat het ons dan weten met het e-mail formulier. Wij gaan het spel even spelen en als deze goed wordt gekeurd dan wordt hij op onze website geplaats!

Hoeveel moet ik betalen voor de K3 spelletjes?

Dit is een makkelijk antwoord, dat is namelijk nul euro! Alles dat je op de site K3spelletjes.nl kunt vinden is gratis en dit zal ook altijd zo blijven!

Kan ik het geluid van de spelletjes uitzetten?

Dit kan, we hebben in elk spel een knop gemaakt waarop je kunt drukken om de muziek en de geluiden uit te schakelen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon het geluid van jouw apparaat uitzetten;)